Vi är så otroligt glada över att Kraftbolaget valt att arrangera en MTB-kurs under Ale Outdoor. Oavsett om du är  färsk eller lite mer van mtb-cyklist kan du följa med. Helena och Kajsa anpassar kursen efter deltagarna och delar in dig i en grupp som passar! Vill du varva stigcykling med teknikövningar, mek och cykelsnack – då är detta kursen för dig :).

 

Om Helena och Kajsa
Kraftbolaget vill sprida träningsglädje. Helena Sjödahl och Kajsa Olsson älskar att röra på sig och gör det gärna tillsammans. Tillsammans driver de Kraftbolaget med mål att inspirera till att tänja på gränserna, lära nytt och att aldrig sluta utvecklas. Med en aktiv fritid kan livet bli mycket rikare. Genom läger, kurser, föreläsningar och prova på aktiviteter finner de glädjen till rörelse och utveckling, både fysiskt och psykiskt. Favoritsporterna är mountainbike,  löpning, simning i öppet vatten. De gillar det äventyrliga och det mesta som händer ute i naturen. 

Om mountainbike (MTB)